Meeletu Suvelõpp

24. aug 2023 [E]

Sisukord

Meeletu Suvelõpp

Saueaugu teatritalus oli see periood 2 lavastust. Meeletu ja Kotka tee taeva all.

Mõlema etenduste kõik päevad olid läbimüüdud aga inimesed ikka pidevalt helistasid ja kirjutasid kas nad äkki ikka kuidagi mahuks. Nii sai Meeletu 2 lisa etendust, üks teiste vahele ja teine viimase päeva kella 14ks. Pärast kahte järjestikkust etendust esinesid näitlejad Tobias Pilv kitarri saatel laulude ja Einar Susi luulelise räpiga.

Nende järel oli ka minul, Mimmul, lühike DJ set. Lühike, sest kõik olid teatriperioodist ja kahest etendusest täiesti surnud. Sai mängitud veidi klassikuid ja proovitud vahepeal juurde leitud tantsumuusikat.

Tulevane Tehnik

Aitasin etenduste ajal hallata valgustust ja peo jaoks helindasin teatrisaali kohaliku helitehnikaga. Värskelt soetatud ja 19 augustil, Einari esimesel kontsertil, esimest korda kasutust leidnud Shure PGXD24 SM-58 betaga töötas ka seekord võrratult.\ Vaikselt võiks end nii isegi helitehnikuks nimetada :D

Kui varem ei leia aega, siis kohtume septembri lõpus 3ndal 6ede6õrgu6eol. Kui kohale ei jõua saate, nagu alati, siit samast järgi kuulata. Niikaua aga nautige suve lõppu ja seda Meeletut seti.

Head kuulamist!

Tracklist

00:00:00 00:00:00